Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Aleksandar Rasic stabilește recordul stagional de coșuri de trei puncte

Paul Olar

Paul Olar
10.12.2016

U-Banca Transilvania s-a impus în disputa de vineri seara cu BC SCM Timișoara. Încleștarea s-a încheiat la scorul de 98-81, iar victoria îi menține pe clujeni pe prima poziție în clasamentul Ligii Naționale de baschet masculin.

Dintre baschetbaliștii clujeni, cel mai productiv a fost Aleksandar Rasic, autor a 23 de puncte, 5 pase decisive, 3 intercepții și 2 recuperări. Mai exact, sârbul a contabilizat 7 coșuri de trei puncte din 12 încercări, stabilind un nou record stagional pentru astfel de reușite într-un singur meci.

De asemenea, cel alintat Sașa a contabilizat 2/2 de la libere, iar statisticile sale au format un indice al eficienței de 27. Referitor la aruncările lui Rasic din acest sezon, trebuie precizat faptul că acest baschetbalist a înscris de 27 de ori din afara semicercului, în 11 partide.

În plus, Rasic se află pe trei în topul luneștilor din Liga Națională, după Mladen Jeremic de la BC Timișoara, respectiv fundașul lui CSU Sibiu, Igor Mijajlovic.

”A fost un meci bun, mai ales pentru mine, dar și pentru echipă. Am încercat să controlăm meciul și cred că timp de 35 de minute am reușit să facem acest lucru. Acum, trebuie să ne pregătim pentru meciurile din cealaltă competiție, nu avem prea mult timp pentru a sărbători această victorie. Vom avea în fiecare săptămână câte două meciuri, așa că trebuie să fim concentrați tot timpul”, a declarat Aleksandar Rasic, conform u-bt.ro, la finalul partidei cu Timișoara.

*Foto: Andor Marton

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!