Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Aleksandar Rasic va da numele unui teren de baschet din orașul său natal

Aleksandar Rasic va da numele unui teren de baschet din orașul său natal

Aleksandar Rasic, căpitanul lui U-BT Cluj-Napoca în sezonul precedent, recent retras din activitatea de baschetbalist profesionist, își pune amprenta la dezvoltarea baschetului în orașul său natal.

Cu ajutorul casei de pariuri Mozzart și al campaniei "O sută de locuri de joacă", "Raske" a contribuit la recondiționarea unui teren de baschet în Sabac, orașul său natal. Terenul este însoțit de o imagine cu sportivul în echipamentul naționalei Serbiei și îi va purta numele.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Rasic Aleksandar (@rampulic) on

Aleksandar Rasic este un nume important pentru baschetul sârbesc. Acesta a reprezentat naționala Serbiei la Cupa Mondială din 2010 și la Eurobasket 2011. Rasic și-a început cariera profesionistă la Borac Cacak, însă pe parcursul ei a evoluat la multe formații de top ale bătrânului continent. Printre acestea se numără Efes Pilsner (Turcia), Dynamo Moscova (Rusia), Alba Berlin (Germania), Trabzonsport (Turcia) , Partizan Belgrad (Serbia), Lietuvos Rytas (Lituania) sau Montepaschi Siena (Italia).

Este important pentru baschetul românesc că un jucător cu un asemenea CV a bifat 3 sezoane și jumătate în LNBM. Raske a cucerit alături de U-BT Cluj-Napoca un titlu de campion al României, 3 cupe ale României și 2 medalii de bronz.

*foto: Instagram Rasic Aleksandar

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!