Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Aleksandar Tischenko despre meciul cu BCM U Pitești:„ Rezultatul partidei va depinde de atitudinea noastră”

Bogdan Isailă

Bogdan Isailă
23.10.2015

Aleksandar Tischenko în duel cu Goran Martinic

Aleksandar Tischenko, pivotul lui Gaz Metan Mediaș, a prefațat pentru Total Baschet partida cu BCM U Pitești.  Jucătorul ucrainean spune că formația de pe Târnava Mare a pregătită pentru acest meci și speră să mențină același ritm arătat în partida din etapa trecută  de la Târgu Jiu. Tischenko a mai spus că îi cunoaște foarte bine pe doi jucători din lotul lui BCM U Pitești:

„Ne-am pregătit pentru acest joc toată săptămâna și suntem pregătiți fizic și tactic! Ultima victorie a una foarte importantă pentru noi la nivel psihologic deoarece am pierdut toate celelalte meciuri și sunt sigur că acum vom menține acest ritm. Piteștiul este o echipă bună cu jucători buni, eu am jucat cu Slava (n.r Vyacheslav Bobrov) și Rihards (n.r Rihards Kuksiks)în aceiași echipă. Rezultatul partidei va depinde de atitudinea noastră. Aștept ca suporterii să vină la meci, iar noi le vom oferi victoria.”

Aleksandr Tischenko a sosit în acastă vară la Gaz Metan Mediaș după ce în sezoanele precedente a jucat la Budivelnik Kiev.

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!