Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Aleksandar Todorov este noul selecționer al Macedoniei de Nord

Aleksandar Todorov este noul selecționer al Macedoniei de Nord

Federația de Baschet din Macedonia de Nord l-a numit pe Aco Todorov în funcția de antrenor al echipei naționale.

Actualul antrenor al lui SCM Craiova a devenit în cursul zilei de astăzi, 13 decembrie, selecționerul Macedoniei de Nord, după ce fostul antrenor, Yordancho Davitkov, a fost demis din funcție. 

Contractul dintre acesta și federație va fi valabil pe perioada calificărilor pentru Eurobasket 2021 și în cazul unei calificări se va prelungi automat cu încă patru ani. Todorov are ca obiectiv întinerirea naționalei, dar în paralele cu obținerea unor rezultate pozitive. Macedonia de Nord face parte dintr-o grupă extrem de dificilă cu Rusia, Italia și Estonia și pornește cu ultima șansă la calificarea la turneul final. Naționala Macedoniei de Nord vine din precalificări, unde a ocupat locul doi într-o grupă cu România și Kosovo.

Revenind la Aco Todorov, numirea în funcție de selecționer nu îi va afecta înțelegerea cu SCM Craiova, următorul meci al echipei de club antrenate de acesta este programat luni, 16 decembrie, de la ora 18:15, pe terenul lui BCM U Pitești. 

*foto: Ana Maria Mătușoiu

 

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!