Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Aleksandar Vlahovic: ”De la înfrângerea din Cupă, cred că noi avem o echipă cu totul diferită”

totalbaschet.ro

totalbaschet.ro
29.03.2012

Foto: Radu Roșca

CSU Ploiești și BC Timișoara se întâlnesc sâmbătă, 31 martie, în confruntarea directă din returul campionatului.

Va fi a patra întâlnire dintre cele două echipe din actualul sezon competițional, două dintre meciuri contând pentru sferturile de finală ale Cupei României.

Aleksandar Vlahovic, conducătorul de joc al lui CSU Ploiești, prefațează partida din etapa a 29-a cu BC Timișoara, spunând că lucrurile s-au schimbat de la meciurile din Cupă, când Timișoara s-a impus pe propriul teren la o diferență de 26 de puncte.

De la înfrângerea din Cupă, cred că noi avem o echipă cu totul diferită. Acum îi avem pe Tica, Cepulis, Hargove. Cred că acum suntem o formație mai puternică, iar meciul acesta este foarte important pentru noi, așa că sunt sigur că-l vom câștiga, a spus Vlahovic într-un intreviu acordat site-ului oficial al echipei la care activează.

Partida dintre cele două echipe este în direct pe DigiSport, de la ora 19:00.

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!