Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Aleksandar Vlahovic revine în România

Aleksandar Vlahovic revine în România

SCM Timișoara a anunțat în cursul acestei săptămâni despărțirea de Revaz Rogava. Bănățenii s-au mișcat repede și l-au înlocuit pe jucătorul georgian cu Aleksandar Vlahovic, un baschetbalist cu experiență în țara noastră.

Iată cum a motivat Dragan Petricevic plecarea lui Rogava din lotul violeților:

„Nu a fost opțiunea lui. De când a venit, în perioada de pregătire și primele meciuri, nu a fost ceea ce noi ne așteptam de la un conducător de joc care să vină de pe bancă. Ne-am fi dorit să fie un jucător mai echilibrat, cum a fost Igor Mijajlovic, care a fost și titular, sezonul trecut. El este doar la al doilea sezon în România, primul la acest nivel. Eu îl știu de la 20 de ani, de când am fost în Georgia. Era atunci un mare talent și dacă își va găsi o echipă unde va juca mai mult, își poate pune calitățile în valoare”, conform timisplus.ro.

În locul acestuia a venit Vlahovic, jucător care a evoluat în trecut pentru CSU Asesoft Ploiești (2011-2013), pentru CSM Oradea (2014-2015) și pentru Steaua CSM Eximbank București (2018-2019). Sportivul în vârstă de 31 de ani a mai jucat în Serbia, Ungaria, Bulgaria, Slovacia, Macedonia și Bosnia.

În stagiunea precedentă, Vlahovic a avut medii de 7.9 puncte, 3.8 pase decisive, 1.5 recuperări și 1.1 intercepții. Este foarte posibil ca baschetbalistul sârb să nu se afle pe teren în disputa pe care SCM Timișoara o are sâmbătă, 16 octombrie, cu CSM Focșani.

*foto: fiba.basketball

1 comentariu la aceasta stire:

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!