Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Alessandro Magro, despre U-BT Cluj: „A arătat că poate concura în această grupă”

Alessandro Magro, despre U-BT Cluj: „A arătat că poate concura în această grupă”

Germani Brescia este următorul adversar al celor de la U-BT Cluj-Napoca în EuroCup, cele două urmând să se dueleze miercuri seara (23.11) în BTarena în cadrul grupei A.

Brescia are o victorie în plus față de clujeni în acest punct al sezonului pe plan european și ocupă locul 3 în clasament cu 2-2 bilanț, în timp ce „studenții” sunt pe 9 cu un succes și trei înfrângeri.

Alessandro Magro, antrenorul italienilor, a vorbit pentru site-ul EuroCup despre acest duel de la Cluj-Napoca, el scoțând în evidență punctele forte ale campioanei României:

„Suntem fericiți și entuziasmați că revenim în EuroCup după această pauză. Mergem la Cluj-Napoca să jucăm împotriva unei echipe care arată foarte bine pe teren propriu într-o sală plină. Este un club respectabil, care a arătat că poate concura în această grupă. Ne dorim încă o prestație bună după ultimul nostru joc din întrecerea internă și totul începe în defensivă. Clujenii au jucători buni și mari, așa că o să depindă de apărarea noastră felul în care le putem încetini ritmul.”

Atât U-BT, cât și Brescia au obținut victorii în campionat înaintea duelului direct din EuroCup, italienii trecând cu 83-68 de Tortona, iar clujenii cu 92-62 acasă de CSM Târgu Jiu.

Întâlnirea din BTarena este programată pentru miercuri seara, 23 noiembrie, începând cu ora 19.30 și o să fie în exclusivitate pe Prima Sport 1.

*foto: Lega Basket Serie A

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!