Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Alex Dănilă: "Vrem să păstrăm run and gun-ul însă să avem şi maturitatea de a juca baschet"

totalbaschet.ro

totalbaschet.ro
23.12.2011

După CSŞ Giurgiu, o altă formaţie nou promovată se mişcă foarte rapid pe piaţa transferurilor. Este vorba de CS Dinamo Bucureşti care i-a înlocuit deja pe Allen Durham şi Joshua Brown, cei doi sportivi care au decis să îşi continue cariera în altă ţară din Europa. În locul lui Brown a sosit Shemik Thompson, un fundaş aflat la prima experienţă în Europa.

Mai citiţi şi:

EXCLUSIV. Shemik Thompson este noul jucător al lui Dinamo București

EXCLUSIV. Paul Nelson este noul pivot al lui Dinamo București

Pentru a afla mai multe informaţii despre acest sportiv Total Baschet a stat de vorbă cu Alexandru Dănilă care ne-a exprimat dorinţa echipei sale de a avea un fundaş care să controleze mai bine jocul. De asemenea managerul formaşiei Dinamo Bucureşti afirmă că în momentul de faţă gruparea din capitală deţine un "pass first point guard".

Am vrut să aducem un fundaş care să controleze mai bine jocul echipei. Un fundaş care să fie un lider şi să îşi pună în valoare coechipierii şi să controleze tempo-ul jocului. Până acum aveam un shoot first point guard, acum avem un pass first point guard. El a ajuns joi dimineaţă în Bucureşti şi va intra în pregătire. Dorim să păstrăm run and gun-ul însă să avem şi maturitate cât să jucăm şi baschet.

În cursul zilei de joi dinamoviştii l-au înregimentat şi pe Paul Nelson, sporti originar din Ridgewood, statul New Jersey, Nelson născut pe 11 mai 1988, măsurând 2.08 metri și evoluând pe poziţia 5. Ambele transferuri au fost prezentate exclusiv de către site-ul nostru.

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!