Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Alex Pașca renunță la baschet

Alex Pașca renunță la baschet

U-BT Cluj-Napoca a anunțat în cursul acestei zile că Alexandru Pașca și-a încheiat cariera de jucător. Acesta a obținut patru titluri de campioni la nivel de juniori și un titlu de campion la nivel de seniori.

Iată ce a declarat proaspătul absolvent al clasei a 12-a.

„Timp de 12 ani, baschetul a însemnat totul pentru mine și a fost unul dintre factorii principali în dezvoltarea mea personală. Am ales să pun stop aici drumului meu în baschet din cauza unor motive personale, însă nu mă voi putea îndepărta cu adevărat niciodată de acest sport. Pe parcursul acestor ani am reușit să leg prietenii, să îmi creez amintiri frumoase alături de echipă și am simțit gustul succesului în repetate rânduri. Vreau să le mulțumesc în primul rând părinților mei, care m-au susținut indiferent de situație, antrenorilor și tuturor persoanelor din cadrul clubului, cărora le urez succes. Haide "U"!”, conform u-bt.basketball.

În acest moment, contingentul de autohtoni tineri ai lui U-BT îi cuprinde pe Eduard Roschnafsky, David Lăpuște și Modibo Diaby.

*foto: Manases Sandor/u-bt.basketball

1 comentariu la aceasta stire:
  • Fabian :

    Păcat
    Era un jucător cu potențial.
    Știe cineva dacă diaby poate fii folosit in campionat ca român?

    cu 1 an în urmă (14.08.2022) Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!