Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Alex Pop: "Sper să continuăm cu aceste evoluții bune"

Paul Olar

Paul Olar
23.01.2013

Alex Pop a lăudat atitudinea colegilor săi din partida adjudecată fără probleme în fața celor de la BC Miercurea Ciuc, scor 56-87. Conducătorul de joc născut în Baia Mare s-a bucurat de șansa de a prinde minute bune pe parchet, baschetbalistul în vârstă de 23 de ani dorindu-și ca ardelenii să continue seria rezultatelor bune.

"A fost un meci pe care l-am dominat de la început până la sfârșit, iar jucătorii de bază și-au făcut treaba foarte bine și ne-au dat și nouă, celor mai tineri, șansa să jucăm. Am avut cu toții sete și dăruire. Ne așteaptă o serie foarte grea, cu Timișoara, Ploiești și Mediaș și sperăm să continuăm cu aceste evoluții bune. Dedicăm victoria căpitanului nostru, Mihai Silvășan!" a declarat Pop pentru u-mobitelco.ro

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!