Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Alex Pop: "Va fi un meci dificil, cu mari orgolii"

totalbaschet.ro

totalbaschet.ro
12.10.2012

Alex Pop, fundașul lui U Mobitelco Cluj-Napoca, a fost prezent la conferința de presă premergătoare confruntării cu CSU Sibiu, contând pentru etapa a 2-a în sezonul regulat al Ligii Naționale de baschet masculin - ediția 2012/13.

"Sunt convins ca va fi un meci dificil, cu mari orgolii. Ne-am pregatit bine in aceasta saptamana si sper sa facem un joc bun la Sibiu. Sunt sigur ca ne vom lupta si vom da totul pe teren. Meciul cu Dinamo a fost unul slab din toate punctele de vedere si vrem sa aratam ca nu aceasta ne este valoarea. Sibiul are o echipa puternica, cu pretentii, au un lot complet pe fiecare post" (u-mobitelco.ro).

Pop nu a jucat niciun minut în partidele Cluj-Sibiu din sezonul precedent.

Foto: Andor Marton 

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!