Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Alex Ziguli: “Ne dorim revanşa”

Lucian Călinescu

Lucian Călinescu
02.03.2013

BCM U Piteşti va primi vizita celor de la CSŞ Giurgiu, în cadrul etapei cu numărul 25 a Ligii Naţionale de Baschet masculin. Deţinătorii SuperCupei României revin în propriul fief după succesul de pe terenul celor de la BC Timba Timişoara de 87-68. În acest moment, BCM U Piteşti se situează pe poziţia a 11-a a clasamentului cu 35 de puncte acumulate, având un bilanţ de 11 victorii şi 13 înfrângeri.

Într-o declaraţie acordată site-ului nostru, Alexandru Ziguli, antrenorul secund al celor de la BCM U Piteşti, vorbeşte despre victoria de la Timişoara dar şi despre încleştarea cu Giurgiu din etapa următoare.

Am făcut un meci bun la Timişoara ţinând cont că echipa de la Timba a pus probleme celor de la Oradea acum două etape. A fost un joc colectiv, bun care a dus la o apărare agresivă bună a noastră, ajutându-ne să jucăm mult mai rapid şi să reuşim coşuri uşoare pe contraatac.

Aşteptăm meciul cu Giurgiu să ne luăm revanşa din meciul tur mai ales că jucăm acasă şi suntem datori publicului să o facem. Giurgiu formează o echipă bună cu mulţi jucători buni şi printre cei români dar ne dorim victoria pentru a urca cât mai mult în clasament.

Întâlnirea dintre BCM U Piteşti şi CSŞ Giurgiu va avea loc duminică, cu începere de la ora 18:00.

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!