Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Alex Ziguli: “Vom lupta ca în meciul precedent”

Lucian Călinescu

Lucian Călinescu
27.03.2013

Alex Ziguli a prefaţat pentru cititorii totalbaschet.ro partida de joi în care BCM U Piteşti va primi vizita celor de la Energia Rovinari.

O victorie importantă reuşită pe terenul celor de la CSM Bucureşti. Am jucat împreună, ne-am apărat zic eu bine fără cei trei jucători care ne-au lipsit din rotaţie. Ne-au ajutat foarte mult coşurile de trei puncte şi contraatacurile. Rovinari formează o echipă bună şi nu cred că locul din clasament arată valoarea lor. Vom lupta ca în meciul precedent. Cred într-un meci bun. Sper ca şi în meciul cu Târgu-Jiu să avem o apărare bună, să putem juca ușor pe contraatac şi sper ca băieții să aibă aceeași determinare şi expunere la efort cum au avut-o în meciul de la Bucureşti.

Întâlnirea dintre BCM U Piteşti şi Energia Rovinari va avea loc joi cu începere de la orele 18.

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!