Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Alex Ziguli: “Vor fi meciuri disputate”

Lucian Călinescu

Lucian Călinescu
12.04.2013

Iată ce a declarat antrenorul secund al celor de la BCM U Piteşti înaintea primelor două meciuri din play-out cu Farul Constanţa:

Cred că vor fi niște meciuri disputate deoarece întâlnim o echipă destul de incomodă şi sper să terminăm seria de cu 3 la 0. Sper ca până la ora jocurilor băieții să fie motivaţi şi concentrati pentru aceste partide. Cei de la Constanţa au o echipă care joacă surprinzător şi au pus probleme în ultimele meciuri mai multor echipe cât şi nouă. De aceea ne pregătim să jucam şi să câștigăm cele două partide de pe teren propriu.

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!