Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Alexandru Berca rămâne jucătorul lui CSM Târgu Jiu

Alexandru Berca rămâne jucătorul lui CSM Târgu Jiu

CSM Târgu Jiu a anunțat prin intermediul site-ului clubului faptul că Alexandru Berca și-a prelungit înțelegerea cu un an și o să continue alături de gorjeni.

Berca va juca pentru al patrulea sezon consecutiv la Târgu Jiu, în stagiunea 2021/2022 prinzând 9 partide în LNBM, cu puțin peste 6 minute în medie pe parchet. În acel interval, baschetbalistul în vârstă de 24 de ani a totalizat 1.7 puncte și 0.4 pase decisive, cu 40% procentaj la aruncările de două puncte și 33.3% de la distanță.

Berca a prins mai multe minute în Cupa României alături de gorjeni în dubla cu CSO Voluntari din prima fază a competiției. În întrecerea amintită a adunat 1.5 puncte, 0.5 recuperări, 0.5 pase decisive și 0.5 intercepții.

În vârstă de 24 de ani, jucătorul ce poate evolua pe pozițiile 2-3 a debutat la nivel de seniori la defuncta Energia Târgu Jiu. El a devenit vicecampion național cu CSM Târgu Jiu la baschet 3x3.

Până în prezent, CSM Târgu Jiu a anunțat prelungirea contractelor cu Porter Troupe, Camil Berculescu și Andrei Gheorghe, pe lângă Alexandru Berca.

*foto: Romeo Ionete / csmtargujiu.ro

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!