Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Alexandru Coconea trece la Dinamo București

Alexandru Coconea trece la Dinamo București

Alexandru Coconea va evolua la Dinamo București în sezonul 2021/2022, după cum anunța unitedhoops.ro. Tânărul jucător român se va încadra în regula U23 și în stagiunea viitoare.

Coconea este născut pe 8 aprilie 1999, măsoară 1.97 metri și este un jucător de poziția 3. El a mai jucat în Liga Națională de Baschet Masculin la Steaua București și SCM Timișoara. Coconea are peste 50 de meciuri bifate pe prima scenă a baschetului românesc.

În stagiunea precedentă, Coconea a bifat 26 de prezențe în LNBM și a avut medii statistice de 2.7 puncte, 1.9 recuperări și un procentaj de 38% la aruncările de la distanță în 17 minute pe meci.

Dinamo l-a confirmat pe Hristu Șapera în funcția de antrenor și pentru stagiunea 2021/2022. Andrei Mandache și Antonio Năsturescu au fost anunțați pentru lotul de jucători iar conform surselor site-ului nostru, Jake O′Brien va face și el pasul la Dinamo.

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!