Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Alexandru Iacobescu a revenit pe parchet!

totalbaschet.ro

totalbaschet.ro
05.11.2012

Sâmbătă dupămasă, la Sala Sporturilor Rapid din Capitală, a avut loc confruntarea dintre CS Rapid Bucureşti şi CSU Ploieşti 2. Partida a făcut parte din prima etapă a Ligi I şi s-a încheiat cu victoria gazdelor, scor 91-74.

Alexandru Iacobescu, managerul campioanei en-titre a Ligii Naţionale de Baschet, a fost şi el prezent la această confruntare, însă în calitate de jucător. Posesor al maieului cu numărul 23, Iacobescu a evoluat aproximativ 39 de minute, până să fie descalificat pentru a 5-a greşeală personală. Oficialul prahovean a terminat jocul cu 7 puncte înscrise, 2/8 x2 respectiv 1/13 x3, având 14% la aruncările din acţiune. Acesta a mai adăugat 5 recuperări pentru -8 unităţi la eficienţă.

Iacobescu nu se află la prima experienţă ca şi jucător, acesta a mai evoluat un sezon în LNBM, primul pe care gruparea din Prahova l-a disputat după promovarea în elita baschetului românesc.

Foto flash: Oprea Mirela

3 comentarii la aceasta stire:
  • Sepsi SIC Sf. Gheorghe fortheloveofthegame :

    logica
    Iacobescu nu se află la prima experienţă ca şi jucător, acesta a evoluat un sezon în LNBM, primul pe care gruparea din Prahova l-a disputat după promovarea în elita baschetului românesc. Aşadar Iacobescu revine pe parchet după o pauză de aproximativ 4 ani, însă de această dată în eşalonul secund. - adica ploiestiul a promovat acum 4 ani? ca asta se intelege din fraza de mai sus?
    asta ca sa nu mai spunem ca iacobescu a mai jucat la divizia B si in sezoanele precedente

    cu 11 ani în urmă (05.11.2012) Raspunde
  • realHQ :

    :D
    3 din 21 la aruncarile din actiune inseamna ca domn' presedinte a cam monopolizat bashica :)

    cu 11 ani în urmă (05.11.2012) Raspunde
  • suporteru lu peste :

    energie
    Poate isi mai cheltuieste energia si il lasa si pe Dado singurel pe banca la meciurile importante ca sa ne dam seama daca avem sau nu antrenor :).

    cu 11 ani în urmă (05.11.2012) Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!