Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Alexandru Iacobescu: "Eu mă bat cu stelele, nu cu licuricii"

totalbaschet.ro

totalbaschet.ro
28.01.2012

CSU Ploieşti a învins, în această seară, pe CSŞ Giurgiu cu scorul de 86-54, la capătul unui meci ce face parte din runda cu numărul 19 a Diviziei A masculine de baschet. La finalul jocului, Smaranda Iliescu a contactat site-ul nostru criticând arbitrajul şi afirmând că "în sfertul 4 am introdus rezervele pentru ca să poată câştiga Asesoftul".

Într-o declaraţie acordată site-ului nostru, Alexandru Iacobescu a răspuns acuzelor venite din partea managerului echipei CSŞ Giurgiu. Oficialul prahovean afirmă că nu doreşte să stea de vorbă prea mult cu Iliescu deoarece "eu mă bat cu stelele, nu cu licuricii".

În ciuda faptului că o respect foarte mult pe doamna Iliescu, cu care aveam o relaţie cât de cât bună, ce pot să spun este că, în marinimia mea, ca un câine turbat am muşcat mâna care m-a hrănit. Eu nu îmi aduc aminte să îi fi dat sfaturi rele doamnei Iliescu, însă, dacă dânsei îi place să fie răutăcioasă, asta e... Am observat că a început să declare tot felul de lucruri după fiecare meci. Ar trebui să-şi vadă de echipa ei de pluton şi îi aduc aminte că obiectivul formaţiei din Giurgiu este evitarea retrogradării; şi pe această cale îi urez mult succes. Nu am ajuns să stau foarte mult de vorbă cu dânsa pentru că, totuşi, eu mă bat cu stelele, nu cu licuricii, după cum spunea şi Dragomir.

Iacobescu a mai adăugat că este mulţumit de jucătorii echipei sale.

Aşa cum v-am declarat data trecută, vom transfera un pivot şi, dacă dânsa e aşa de interesată de echipa noastră, am să o invit la unul dintre meciuri, ca să vadă ce se întâmplă când va sosi acel pivot. Momentan sunt mulţumit de jucătorii noştri şi nu stau la taclale şi discuţii cu doamna Iliescu.

5 comentarii la aceasta stire:
  • doarbaschet :

    mare om (domn)
    Da, iata o declaratie a unui mare om ,roman de-al nostru, dar care face mare cinste neamului, prin comportament si atitudine. El se "bate cu stelele" , El ( cu E ) care a realizat atatea lucruri extraordinare in sportul romanesc, El nu poate fi pus pe aceeasi treapta cu "licuricii" (cum spunea la fel de extraordinarul mitica - cu m-). Hai sictir!

    cu 12 ani în urmă (28.01.2012) Raspunde
  • CSM Târgoviște kama :

    Alex
    Un om cu demnitate.Manager cu cojones

    cu 12 ani în urmă (28.01.2012) Raspunde
  • Mr.DuGunoiu :

    haide baaa
    iesi oparitule... te-ai trezit tu, razboiu stelelor... cre ca sunteti neamuri iacobescu cu iliescu... comunisti care inca viseaza

    cu 12 ani în urmă (28.01.2012) Raspunde
  • CSU Asesoft Ploiești ineacsu :

    ?
    omu are dreptate cand spune asta. se refera la echipele care nu au ca obiectiv evitarea retrogradarii. la fel cum a fost si pana acum asesoftul se bate cu Cluj, Timisoara, in ultimul timp Medias, anul asta Mures care vad ca s-au trezit dupa 6 (?) ani de investitii aiurea in conditiile unui buget deloc mic (asa se zvoneste) si Sibiu care mereu a fost si sa speram ca va fi echipa cu un baschet frumos care a incurcat pe toata lumea. Nu vrem echipe care sa se bata la titlu pentru ca in urmatorul an sa se desfiinteze ca Steaua.

    cu 12 ani în urmă (29.01.2012) Raspunde
  • thejack :

    Hahaha !
    Va dati seama ce educatie are personaju' daca il are drept idol pe “mitica de la liga”.
    Uitati-va putin la poza: cu ce animal seamana ? Dau premiu 2 bilete la urmatorul meci in spectaculoasa sala de la ...brazi (solutia in numarul viitor).

    cu 12 ani în urmă (30.01.2012) Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!