Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Alexandru Iacobescu: "Ne-a lipsit norocul. Felicit întreaga echipă a Clujului"

totalbaschet.ro (Cluj-Napoca), Foto: Andor Marton

totalbaschet.ro (Cluj-Napoca), Foto: Andor Marton
01.06.2011

Marţi seară CSU Ploieşti a pierdut, în ultima secundă, partida de pe terenul formaţiei U Mobitelco BT Cluj-Napoca, scor 61-64, datorită unei aruncări de după linia de mijloc a terenului, marcată de Morris, şi implicit titlul de Campioană Naţională a României. Contactat de către site-ul totalbaschet.ro, Alexandru Iacobescu a dorit să felicite întreaga echipă a Clujului. De asemenea managerul general al prahovenilor a invocat lipsa de noroc a echipei sale ce a dus la rezultatul înregistrat marţi seară.

Felicit echipa Clujului ! A fost un meci frumos, cel de marţi, însă la fel cum au declarat şi antrenorul şi jucătorii, ne-a lipsit norocul. Au fost două finale cum nu cred că s-au mai văzut în campionatul intern de baschet. După o perioadă în care formaţia noastră a ridicat nivelul baschetului din România, iată că a venit rândul altei echipe cu investiţii majore în acest fenomen să câştige campionatul. Mă bucur pentru oraşul Cluj, cât şi pentru spectatorii minunaţi din Sala Horia Demian. Este un public căruia i-a venit rândul, după o perioadă foarte lungă de aşteptare, să guste din cupa victoriei. Le urez succes în cupele europene deoarece acolo trebuie să demonstreze valoarea echipei, ceea ce înseamnă investiţii mai mari. Sper ca tot ce înseamnă jucători de baschet de la noi din echipă să înveţe din această finală pierdută şi de asemenea să ţină capul sus. Avem oameni care au fost alături de noi în cele mai frumoase momente din ultimii 10 ani.”

1 comentariu la aceasta stire:
  • Sepsi SIC Sf. Gheorghe number1 :

    pi buni?
    poate invatati si voi ce inseamna lipsa de calitate a achizitiilor pe care le faceti! ne-ati omorat cu americanii vostri de doi bani! cum ar putea un antrenor sa construiasca ceva de calitate cu niste jucatori care nu stiu sa arunce la cos?

    cu 12 ani în urmă (02.06.2011) Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!