Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Alexandru Iacobescu: "Sper ca jucătorul Szijarto să nu fie suspendat pentru că nu a făcut absolut nimic"

totalbaschet.ro

totalbaschet.ro
18.12.2011


O decizie definitivă în cazul Burlacu şi Szijarto se va da luni, 19 decembrie

Luni, 19 decembrie, comisia de apel a Federaţiei Române de Baschet se va întruni pentru a analiza cazul jucătorilor Levente Szijarto şi Cătălin Burlacu, în urma celor întâmplate pe 7 decembrie, în partida dintre CSU Sibiu şi CSU Ploieşti încheiată cu victoria sibienilor. Clubul prahovean a făcut apel la prima decizie a comisiei de disciplină, care i-a sancţionat pe Burlacu şi Szijarto pentru două etape, însă cei doi au evoluat sâmbătă împotriva Timişoarei datorită prezumţiei de nevinovăţie garantată de către apelul solicitat de ploieşteni.

Înaintea reunirii comisiei de apel, site-ul Total Baschet a luat legătura cu managerul general al prahovenilor care speră ca Szijarto să nu fie suspendat nicio etapă deoarece "nu a făcut absolut nimic". Întrebat dacă sancţiunea se aplică şi pentru Cupa României, Alexandru Iacobescu nu a ştiu să spună exact afirmând că "federaţia întotdeauna are tot felul de surprize".

Luni se va reuni comisia de apel al FRB ...

Sper ca luni la comisia de apel jucătorul Levente Szijarto să nu fie suspendat pentru că nu a făcut absolut nimic, m-am uitat foarte atent pe înregistrări. În ceea ce îl priveşte pe Burlacu aşteptăm decizia comisei de apel.

Suspendare se aplică exclusiv pentru meciurile din campionat sau şi pentru cele din cupă ?

Sincer să fiu nu ştiu să vă răspund la această întrebare. Probabil că aşa este însă nu ştim acest articol din regulament.

Noi am căutat şi nu am găsit nimic, nu cred că este specificat.

Nu este specificat ? Asta înseamnă că federaţia iarăşi ... bine, federaţia ca întotdeauna are tot felul de surprize, cu ghilimelele de rigoare. Nu sunt în stare să scrie un regulament şi să-l facă pe înţelesul tuturor, cum de altfel nu înţeleg nici delagarea de sâmbătă dar asta este o altă discuţie.

Foto: Radu Roşca

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!