Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Alexandru Olah, cea mai bună prestație în baschetul românesc

Alexandru Olah, cea mai bună prestație în baschetul românesc

SCM OHMA Timișoara a câștigat joi (23.12) meciul tur din sferturile Cupei României la baschet masculin, scor 97-87 cu SCM U Craiova. Doi jucători cu 20+ puncte marcate au avut bănățenii în acest duel.

Alexandru Olah a reușit cea mai bună prestație în baschetul românesc, pivotul Timișoarei terminând cu 22 de puncte și 13 recuperări (11 defensive) în aproape 34 de minute petrecute pe parchet.

Sportivul în vârstă de 28 de ani a avut 10/13 din acțiune și 2/4 la linia de fault. Pe lângă statisticile aminitite, Olah a adunat 4 pase decisive și a comis două turnovers, având la final un indice al eficienței de 35 de unități, cel mai mare pentru un jucător în actuala ediție a Cupei.

Românul a înscris de șapte ori din paint, celelalte trei reușite ale sale venind de la semi-distanță, în timp ce o încercare din spatele arcului de cerc a fost ratată. Sfertul al treilea i-a adus cele mai multe reușite, atunci pivotul terminând cu 4/5 din acțiune.

Peste 10 puncte în medie pentru Olah în campionat și Cupa României

Meciul împotriva Craiovei din Cupa României a consemnat al doilea double-double din acest sezon pentru Alexandru Olah, precedentul moment fiind cu Dinamo București în etapa a treia a Ligii Naționale.

Olah are medii de 10.8 puncte și 5.6 recuperări în campionat respectiv 10.7 puncte și 7.3 recuperări în Cupă.

*foto: Facebook Leii din Banat - Baschet SCM OHMA Timișoara

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!