Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Alexandru Olah la cea mai bună prestație din carieră în LNBM

Alexandru Olah la cea mai bună prestație din carieră în LNBM

SCM OHMA Timișoara a trecut de CSA Steaua București pe terenul roș-albaștrilor în ultimul meci de miercuri (23.03) din Liga Națională de Baschet Masculin. Bănățenii s-au impus cu 79 la 74 în capitală, duelul contând pentru etapa a 25-a.

Alexandru Olah s-a remarcat în mod special de la alb-violeți, internaționalul român bifând un career-high în Liga Națională. Pivotul a terminat cu 23 de puncte, 6 recuperări și o intercepție, pentru 27 de unități la eficiență.

Jucătorul banățenilor a avut 7/9 de la două puncte și 3/3 de la distanță. Olah a început excelent partida, cu 9 puncte adunate în sfertul inaugural, perioadă în care stătea cu 4/4 din acțiune.

Niciodată anterior, Olah n-a fost precis de trei ori din spatele arcului de cerc într-un meci din Liga Națională, recordul său fiind de 2/2 în acest sezon, într-o confruntare cu Dinamo București din luna octombrie 2021.

De asemenea, a fost pentru prima dată în cariera pivotului când a trecut de borna celor 20 de puncte marcate într-un joc din campionat. Olah a avut în stagiunea actuală un meci cu 22 de puncte și 13 recuperări, dar în Cupa României, în manșa tur cu SCM U Craiova din sferturile competiției.

În cele 21 de apariții în campionat în 2021-2022, Alexandru Olah are medii de 10.0 puncte (50% de la distanță), 6.0 recuperări și 1.1 pase decisive, în aproape 23 de minute în medie pe parchet.

SCM Timișoara și-a continuat șirul victoriilor, ajungând la șapte meciuri câștigate la rând și acum are 14-8 bilanț în Liga Națională.

*foto: Facebook Leii din Banat - Baschet SCM OHMA Timișoara

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!