Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Alexandru Olah: „Mergem la Cluj-Napoca pentru a ne juca toate șansele”

Flaviu Ilie

Flaviu Ilie
06.11.2021

Alexandru Olah: „Mergem la Cluj-Napoca pentru a ne juca toate șansele”

În singurul meci din Liga Națională de duminică, 7 noiembrie, SCM Timișoara se deplasează la Cluj pentru duelul cu U-BT. Disputa este printre cele mai atractive ale rundei, alături de duelul dintre FC Argeș și SCM Craiova.

Bănățenii au un bilanț de patru victorii și o înfrângere până acum, singura înfrângere venind cu liderul campionatului. De cealaltă parte, campioana en-titre are succese pe linie în LNBM.

Alexandru Olah, pivotul Timișoarei, a prefațat duelul de duminică într-un interviu pentru site-ul oficial al clubului.

„Ne bucurăm că suntem în formă bună și sper să continuăm așa. Suntem fericiți să avem traseul acesta de victorii, ne-am și așteptat într-un fel. Păcat de înfrângerea la un singur punct cu Piteștiul, pentru că altfel am fi avut maximum de succese. Întâlnim o formație experimentată, cu jucători valoroși și cu un parcurs bun în cupele europene, însă noi mergem la Cluj-Napoca pentru a ne juca toate șansele. Sezonul trecut, au fost meciuri echilibrate între noi și actuala campioană a României și sper să dăm o replică solidă și de această dată.”

Pivotul autohton are 10.2 puncte și 5.6 recuperări pe meci. Prestațiile sale i-au adus convocarea la naționala României pentru acțiunea selecționatei de la finalul lunii noiembrie.

Meciul dintre U-BT Cluj și SCM Timișoara se va desfășura duminică, de la ora 17:20 pe Digisport și LookSport.

*foto Facebook – Baschet SCM Timișoara

2 comentarii la aceasta stire:

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!