Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Alexandru Olteanu: "E infinit mai greu în "A" decât în "B"

totalbaschet.ro

totalbaschet.ro
07.06.2012

După o absenţă de aproximativ 10 ani, BC Farul Constanţa a promovat în prima ligă la baschet masculin. Echipa antrenată de Costel Cernat a învins Steaua Bucureşti şi CSU Galaţi pentru a obţine această calificare, alături de Timba Timişoara.

Într-o declaraţie acordată postului local, Neptun TV, Costel Cernat spune că îşi propune să alcătuiască o echipă performantă pentru următorul sezon.

Vreau să asigur constănţenii că vom juca un baschet de calitate. Baschetul la Constanţa va însemna ceva pentru că acest sport, în acest oraş, este o tradiţie. Ne propunem să alcătuim o echipă începând de acum. Ne dorim o echipă performantă.

Alexandru Olteanu, cel poreclit sugestiv "Bombă", îşi doreşte ca Sala Sporturilor din Constanţa să fie plină meci de meci.

E infinit mai greu în "A" decât în "B". Vor fi schimbări radicale de lot, probabil vor fi aduşi şi jucători străini, iar acest lucru e bine pentru spectacol. Sperăm că va fi bine şi să rămânem cât mai mult în "A". Cu siguranţă lumea baschetului din Constanţa este fericită. După atâţia ani avem în sfârşit o echipă în prima ligă. Sper ca sala să fie plină meci de meci de acum înainte.

La rândul său, Marian Minea se aşteaptă la o experienţă plăcută în "A".

Sper să fie o experienţă plăcută, nu numai pentru echipă cât şi pentru constănţenii care vor veni la sală să ne susţină.

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!