Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Alexandru Olteanu trece la echipa feminină a lui CSM Constanța

Alexandru Olteanu trece la echipa feminină a lui CSM Constanța

CSM Constanța a anunțat miercuri, 28 iunie, că Dan Fleșeriu a devenit noul antrenor al echipei masculine de baschet a clubului. Tehnicianul sibian l-a înlocuit la cârma „marinarilor” pe Alexandru Olteanu.

Cu toate că, în cadrul conferinței de presă, nu s-a făcut nicio declarație referitoare la fostul antrenor al constănțenilor, mai târziu aceștia au anunțat că Olteanu va trece pe banca tehnică a echipei feminine de baschet a clubului.

În stagiunea 2022-2023, sub comanda Tatianei Gallova, CSM Constanța s-a calificat în finala Ligii Naționale de Baschet Feminin, obținând medaliile de argint. Locul antrenoarei slovace va fi luat, așadar, de Alexandru Olteanu.

Până în acest moment, CSM Constanța a izbutit niște transferuri impresionante la echipa feminină. Gabriela Mărginean, Ioana Ghizilă și Annemarie Godri-Părău au semnat în orașul situat pe malul Mării Negre.

*foto: Facebook – CSM Constanța Baschet

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!