Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Alhaji Mohammed și Nana Foulland au debutat pentru U BT Cluj-Napoca

Bogdan Isailă

Bogdan Isailă
05.03.2019

U BT Cluj-Napoca a cedat la limită pe teren propriu în „Derby-ul Transilvaniei” contra lui BC CSU Sibiu, cu scorul de 88-89. În partida care i-a îndepărtat pe clujeni de prima poziție din Liga Națională de Baschet Masculin, Alhaji Mohammed și Nana Foulland au debutat pentru formația antrenată de Mihai Silvășan.

Alhaji Mohammed, ajuns la 37 de ani, a avut o prestație timidă la revenirea în baschetul românesc. „Hagi” a fost folosit 14 minute contra lui BC CSU Sibiu și a reușit să-și treacă în cont doar 4 puncte, plus 3 pase decisive, 2 recuperări, o intercepție, un capac și un turnover. Mohammed a încheiat partida cu 2/4 de la 2 puncte și 0/1 de la 3 puncte, pentru un indice al eficienței de 7 unități și -8 la capitolul „+/-”.

Nana Foulland a avut o prestație puțin mai bună la primul meci în echipamentul lui U BT Cluj-Napoca. Pivotul a încheiat confruntarea cu 9 puncte, 4 recuperări, o pasă decisivă, un capac și 3 turnovers. Foulland a marcat 3/4 atât de la 2 puncte cât și de la linia de fault și a acumulat un index al eficienței de 10 unități și 6 la capitolul „+/-”.

În etapa viitoare, U BT Cluj-Napoca joacă tot pe teren propriu, contra lui BCM U Pitești iar cei doi jucători transferați de curând vor fi din nou pe parchet, având în vedere problemele medicale cu care se confruntă Tony Easley și Stanimir Marinov.

foto: sportpictures.eu

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!