Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Aliaksandr Pustahvar, „double-double” în insuccesul Mediașului de la Timișoara

Dan Oancia

Dan Oancia
08.02.2015

Gaz Metan Mediaș nu a mai putut repeta și astăzi „isprava” din tur când a învins-o pe BC Timișoara. Partida din sala „Constantin Jude” s-a decis pe final, atunci când, beneficiind și de aportul publicului, alb-violeții s-au impus cu 87-81.

Aliaksandr Pustahvar a fost cel mai în formă baschetbalist de la oaspeți, terminând meciul în „double-double”. Evoluând pe tot parcurusl meciului, baschetbalistul medieșean și-a trecut în cont 28 de puncte, 11 recuperări și o pasdă decisivă. Procentajul acestuia din interiorul semicercului a fost de 56% (5/9), în timp ce de la 3 puncte a trecut prin inel șase încercări din nouă. Patru dintre recuperări au fost pe fază ofensivă, iar șapte pe apărare.

M. Durkovic – 16 puncte, 7 recuperări, 3 pase decisive

G. Navickas – 14 puncte, 4 recuperări, 4 pase decisive

M. Kovacevic – 13 puncte, 5 recuperări

Gaz Metan Mediaș va juca următorul meci în LNBM pe terenul celor de la CS Universitatea Cluj-Napoca.

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!