Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Alin Andrieș este noul jucător al celor de la BC SCM Timișoara

Silviu Isailă

Silviu Isailă
11.10.2016

BC SCM Timișoara a anunțat prin intermediul site-ului oficial legitimarea jucătorului român Alin Andrieș, jucător care în această vară s-a pregătit alături de Politehnica Iași, echipă din Liga 1.

Originar din Constanța, Andrieș măsoară 1,97 metri și evoluează pe pozițiile 2-3. De-a lungul carierei, acesta a mai jucat la CSU Cuadripol Brașov, Timba Timișoara și Gaz Metan Mediaș.

Alin Andrieș a efectuat câteva ședințe de pregătire alături de noua sa formație și se va afla pe foaia de joc a partidei cu SCM U Craiova programată astăzi, 11 octombrie, cu începere de la ora 19.00.

Acesta a vorbit pentru site-ul oficial al bănățenilor despre transferul său:

”Am venit să ajut echipa și îmi doresc să urcăm cât mai sus în clasament. Sunt convins că împreună putem crește individual, ca jucători, și în același timp să fim un colectiv unit, să formăm un grup solid. Prima mea impresie este că ne putem bate la locurile de sus ale clasamentului și sper să mi se confirme în viitorul apropiat” 

1 comentariu la aceasta stire:
  • CSA Steaua București Fortza Steaua :

    Romani buni
    Inteleg ca trebuie captusit lotul cu sportivi romani dar totusi cu Otasevic ce facem??? Il considera cineva mmacar util???

    cu 7 ani în urmă (12.10.2016) Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!