Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Alin Andrieș: "Încercăm să ne antrenăm cât mai bine pentru a crește în joc"

Paul Olar

Paul Olar
15.02.2014

Chiar dacă a suferit un eșec așteptat în fața lui "U"-BT Mobitelco, Timba a oferit o reprezentație la înălțime sâmbătă seara. "Urșii" au condus o perioadă semnificativă pe tabela de marcaj, tinerii componenți ai trupei de pe Bega fiind în mare formă.

Printre aceștia s-a numărat Alin Andrieș, constănțeanul izbutind un double double, grație a 18 puncte și 10 recuperări. Sportivul născut în anul 1991 a acordat un interviu site-ului Total Baschet și a vorbit despre ultimul rezultat al elevilor lui Bogdan Murărescu.

Unde crezi că s-a pierdut disputa cu "U"-BT Mobitelco?

Probabil experiența celor de la Cluj s-a văzut în această seară. Noi suntem o echipă tânără care nu are prea multă experiență în momentul de față.

18 puncte, 10 recuperări și 4 pase decisive împotriva lui "U". Cum te simți?

Sunt fericit că am făcut un joc destul de bun. Oricum, prestația mea se datorează colegilor de echipă care m-au ajutat atât în atac, cât și în apărare. Țin să îi felicit pe această cale pentru meciul reușit astăzi.

Te-a îngreunat cea de-a patra greșeală personală acumulată la începutul actului decisiv?

Nu pot să spun că m-a îngreunat. Avem baschetbaliști pe bancă ce pot să intre și să joace bine dacă unul dintre noi acumulează cinci greșeli personale.

A fost o seară a  tinerilor jucători de la Timba, Daniel Pătru, Bogdan Costa și Dominic Csender având de asemenea evoluții lăudabile. Contează faptul că voi v-ați format relațiile de joc încă de anul trecut, când ați jucat la U 23?

Majoritatea dintre noi suntem la echipă de vreo trei sau patru ani. Ne știm destul de bine și probabil acesta a fost un factor al meciului bun reușit în această seară.

Cât de departe crezi că ar fi ajuns Timba dacă exista lotul de la începutul sezonului?

Nu o să știm niciodată unde am fi putut ajunge. Știm însă unde ne aflăm în momentul de față și încercăm să ne antrenăm cât mai bine pentru a crește.

Ce îți propui în continuare?

Îmi propun să cresc cât mai mult în joc și să am evoluții pe măsură.

*Foto: Facebook BC Timba

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!