Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Alin Borșa, evoluție excelentă în Liga 1

Alin Borșa, evoluție excelentă în Liga 1

CSM Târgu Mureș a obținut victoria cu numărul nouă în acest sezon al Ligii 1 la baschet masculin, după 101-68 pe teren propriu vineri seara (28.01) împotriva Universității Cluj. Fără Goran Martinic în acest duel, mureșenii au avut cinci jucători în double figures și trei au terminat cu double-double.

Alin Borșa a bifat cel mai bun meci al său din această stagiune, strângând 20 de puncte și 21 de recuperări (11 ofensive), alături de 6 pase decisive, în 30 de minute petrecute pe parchet. La nivelul punctelor marcate și al recuperărilor, sportivul a reușit un season high cu ocazia acestui meci.

La nivelul aruncărilor, Borșa a terminat cu 10/14, o singură încercare venind din spatele arcului de cerc și aceea a fost ratată. Pe lângă statisticile menționate anterior, pivotul a comis două greșeli personale, a pierdut în două rânduri posesia și a reușit trei intercepții.

Sportivul s-a remarcat și la nivelul eficienței, cu un indice de 45 de unități, cel mai mare din meci.

Borșa a punctat în toate cele patru sferturi ale partidei, parțialul al doilea aducându-i 8 puncte. La final, baschetbalistul în vârstă de 32 de ani a reușit cel de-al treilea double-double stagional.

În acest sezon, pivotul lui CSM Târgu Mureș are medii de 13.8 puncte, 9.7 recuperări și 3.3 pase decisive în 9 apariții, perioadă în care a petrecut aproape 25 de minute în medie pe parchet.

*foto: arhivă Facebook CSM Târgu Mureș - Marosvásárhelyi VSK

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!