Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Alin Borșa se întoarce la Târgu Mureș

Alin Borșa se întoarce la Târgu Mureș

După ce a petrecut ultimele două sezoane la CSM Târgu Jiu, veteranul român Alin Borșa a decis să se întoarcă la Târgu Mureș, unde va încerca să obțină promovarea în prima divizie alături de CSU.

Ajuns la 31 de ani, Borșa a jucat în ediția precedentă a LNBM în 16 partide pentru gorjeni, cu medii de 9.9 puncte, 8.0 recuperări, 1.9 pase decisive și 1.5 intercepții în 33 minute pe partidă. El a avut 63% la aruncările de două puncte și un indice al eficienței de 16.4.

El va bifa al treilea club mureșean, după ce a mai jucat la BC Mureș și la CSM Târgu Jiu. El a mai evoluat de-a lungul carierei pentru Universitatea Cluj-Napoca, Phoenix Galați, CSM Miercurea Ciuc dar și Cuza Sport Brăila. Borșa are în palmares 160 de partide la nivelul primei ligi din baschetul românesc.

*foto: facebook FRB

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!