Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Alin Borșa: „Va fi o luptă strânsă pentru promovarea în Liga Națională”

Radu Bărăian

Radu Bărăian
15.12.2013

                                                 

Componentul formației BC Miercurea Ciuc, Alin Borșa, a vorbit despre parcursul echipei sale în primele zece dispute din Liga I, dar și despre șansele ca Ciucul să se întoarcă în Liga Națională de Baschet Masculin. 

„Am jucat foarte bine în toate partidele și cel mai important este că am evoluat ca o echipă meci de meci. Eu unul nu am crezut că ne vom impune în toate cele zece confruntări din grupă, mai ales împotriva celor de la ”U” Cluj, o echipă mai experimentată decât a noastră și cu o rotație mai lungă. Suntem avantajați de faptul că suntem un grup unit și ne-am dăruit pe parchet în fiecare meci jucat”.

De asemenea, Alin a vorbit și despre obiectivul echipei sale cu privire la promovarea în LNBM.

„Obiectivul nostru principal este promovarea pe prima scenă a baschetului românesc. Avem șansa noastră, dar încă nu cunoaștem valoarea echipelor din celelalte serii. Cu siguranță va fi o luptă strânsă pentru promovarea în Liga Națională”, a încheiat sportivul.

Gruparea harghiteană a terminat pe prima poziție în Seria A, cu 20 de puncte acumulate și un bilanț de 10 victorii, fără nicio înfrângere la activ. 

Ciucanii vor beneficia de o vacanță, urmând ca din 6 ianuarie să se întoarcă pe terenul de baschet.

*Foto: http://www.csikikosar.ro

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!