Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Alin Guţă: "La Giurgiu încă nu se cunoaşte nimic"

totalbaschet.ro

totalbaschet.ro
27.07.2011

Vacanţa inter-sezonieră este aproape de final, iar majoritatea echipelor din Divizia A masculină de baschet şi-au programat perioada de pregătire respectiv strategia pentru noul sezon competiţional. Aproape toate formaţiile se vor reuni în primele zile ale lunii august prezentându-şi noile achiziţii.

Acest lucru nu se va întâmpla şi la Giurgiu, acolo unde situaţia este incertă. Contactat de către site-ul Total Baschet, Alin Guţă, unul dintre oficialii clubului nou promovat a declarat faptul că în acest moment nu se cunoaşte nimic în ceea ce priveşte antrenori, jucători, buget sau obiectivul grupării giurgiuvene.

La Giurgiu încă nu se cunoaşte nimic referitor la sezonul următor. Avem un singur jucător nou de la SCM U Craiova, este vorba de Corneanu Iulian. În rest nu ştim nimic, nici despre antrenori, nici jucători, nici buget, nici obiectiv.

De asemenea Guţă a afirmat că CSŞ Giurgiu nu a plătit nici până în data de azi taxa de înscriere în campionat, deşi termenul limită anunţat de către FRB a fost 4 iulie.

Noi nu am plătit nimic, nici taxă de campionat, nici taxă de Cupa României, nimic. Sperăm ca pe săptămâna viitoare să se cunoască totul. Sperăm ca Primăria şi Consiliul Local să se implice. Sponsori puternici nu avem deoarece oraşul este mic, nu avem industrie. Însă Primăria şi Consiliul Local se vor implica mai mult ca sigur.

Întrebat dacă sunt şanse teoretice ca Giurgiu să nu evolueze în Divizia A, oficialul a răspuns că "sub nicio formă".

Nu, nu sunt şanse să nu evoluăm sezonul viitor în Divizia A. Sub nicio formă.

Foto: adevarul.ro

1 comentariu la aceasta stire:
  • x net :

    echipa
    Daca autoritatile se implica este ok.Ar fi pacat de munca acestor baieti .
    Daca sunt bani in cateva zile ai adus ce jucatori doresti. Deci nu este chiar foarte tarziu.

    cu 12 ani în urmă (27.07.2011) Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!