Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Alin Guță, manager CSȘ Giurgiu: "Pearson are contract semnat cu CSȘ Giurgiu"

Adrian Micinic

Adrian Micinic
01.08.2012

Alin Guță (foto, în dreapta, alături de Chris Terrell, antrenorul echipei), managerul sportiv al CSȘ Giurgiu, a oferit poziția oficială a grupării de la Dunăre în cazul baschetbalistului american Devon Pearson:

"Domnul Devon Pearson a primit o altă ofertă fără a fi noi implicați, fără a fi informați de acest lucru. Am înțeles că este o ofertă mult mai bună , dar lucrurile nu vor rămâne așa pentru că el are un contract semnat cu echipa de baschet CSȘ Giurgiu. Și pe baza acestuia vom merge în instanță. Jucătorului i-au fost satisfăcute toate doleanțele i s-a oferit un contract care la momentul respectiv a fost în regulă pentru el și pe care l-a semnat. A fost plătit biletul de avion pentru a veni în România, deci au fost făcute niște cheltuieli în privința dânsului."

De asemenea, Alin Guță a făcut următoarele precizări în legătură cu articolul publicat pe site-ul TotalBaschet în cursul acestei dimineți, precum și la faptul că decizia lui Pearson va avea consecințe asupra carierei baschetbalistului american:

"Noi nu suntem slab pregătiți. Nu se poate spune că nu am fost profesioniști. Cu jucătorii am vorbit de foarte mult timp și am vrut să fim siguri. Se pare că nu am fost suficient de siguri din moment ce Pearson nu a mai venit. 
Se pare că Pearson a preferat să meargă la altă echipă, unde, din câte spune el, va avea un contract mai bun, dar i-am comunicat ce repercusiuni va avea lucrul acesta. El ne-a trimis contractul semnat oficial la club și acest lucru va avea repersuciuni asupra lui, ca jucător."

Oficialul giurgiuvean a făcut precizări cu privire la programul echipei:

"Reunirea echipei va avea loc pe data de 15 august. Antrenorul Chris Terrell va sosi în România pe data de 4. În primele două săptămâni vom stabili și programul, în sensul că vom stabili unde și în ce perioadă se vor desfășura cantonamentele și jocurile de pregătire. Încă lucrăm la acest aspect." 

 

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!