Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

All Star Game-ul baschetului românesc 2012 - Echipele invitate să trimită listele cu jucătorii propuşi

totalbaschet.ro

totalbaschet.ro
15.02.2012

Echipele prim divizionare au fost înştiinţate de către Federaţia Română de Baschet în legătură procedura de desfăşurare a Meciului Stelelor baschetului masculin românesc - ediţia 2012. Jocul eveniment se va desfăşura la Sala Constantin Jude din Timişoara, pe 20 martie, anul curent.

Se va juca după formatul Nord vs Sud. Cele 15 echipe angrenate în Divizia A masculin au fost invitate să trimită o listă cu cinci jucători din propria echipă, respectându-se regulamentul în vigoare pentru actualul sezon competiţional. Acest lucru implică numirea a cel puţin unui jucător român.

Pe baza listelor trimise de echipe vor fi anunţaţi jucătorii nominalizaţi, urmând ca publicul, specialişii FR Baschet şi mass-media să-şi exprime votul, astfel stabilindu-se configuraţia celor două echipe protagoniste.

1 comentariu la aceasta stire:
  • CS Municipal Mediaș bbfreak :

    2 din 3
    Daca acestzia sunt factorii de decizie in selectarea jucatorilor, inseamna ca ramane ca selectia sa o faca publicul si mass media, ca la FRB specialisti nuexista

    cu 12 ani în urmă (16.02.2012) Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!