Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

All-Star Game-ul Diviziei A masculine de baschet se va desfăşura la Timişoara pe 20 martie!

totalbaschet.ro

totalbaschet.ro
16.01.2012

În cursul acestei zile la sediul Federaţiei Române de Baschet a avut loc licitaţia pentru obţinerea dreptului de organizare a Final Four-ului Cupei României cât şi tragerea la sorţi a meciurilor din semi finale. Astfel, echipa CSM Bucureşti a câştigat licitaţia oferind 44.000 RON Federaţiei Române de Baschet, iar în semifinale se vor întâlni CSM Oradea şi BC Timişoara respectiv BCM U Piteşti şi CSM Bucureşti. Evenimentul se va desfăşura în perioada 17-18 februarie.

Tot în cadrul acestei şedinţe s-a decis şi oraşul gazdă al meciului stelelor baschetului românesc. BC Timişoara a obţinut dreptul de a organiza All Star Game-ul care se va desfăşira pe 20 martie la Sala Sporturilor Constantin Jude.

Notă:

Iniţial am fost informaţi că ASG 2012 va avea loc pe 20 februarie însă defapt acest eveniment va fi organizat pe 20 martie!

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!