Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Allen Durham, al 9-lea double-double stagional

Adrian Micinic

Adrian Micinic
14.12.2011

Allen Durham a realizat cel de-al 9-lea său double-double în Divizia A. Sportivul american legitimat la Dinamo Bucureşti a realizat prima astfel de performanţă în ultimele trei meciuri disputate.

Bucureştenii au fost depăşiţi de BC Timişoara, scor 85-101, într-un meci din etapa a 12-a desfăşurat în cursul acestei seri la Arena de Baschet. Sportivul nord-american a bifat 40 minute de joc.

Durham a avut 10/21 la aruncările din interiorul semicercului dar a avut 0/6 la cele din afara sa. De asemenea, Allen a bifat 2/3 la linia de pedeapsă pentru un total de 22 puncte. De asemenea, a totalizat 10 recuperări, incluzând şase ofensive. În plus, The Hulk a avut 2 pase decisive şi un capac cu două posesii pierdute împotriva primei clasate în Divizia A pentru 21 la eficienţă.

În precedentele două meciuri, cu CSU Ploieşti respectiv CSM Bucureşti, respectiv în runda a 6-a din acest sezon, cu Gaz Metan Mediaş, Durham a avut 17, 19 respectiv 22 puncte cu câte 9 recuperări de fiecare dată. Adică la o singură recuperare de double-double.

Potrivit TVR 3, Durham a ajuns la un acord de principiu cu campioana în exerciţiu a Finlandei, Pyrinto Tampere. Conform sursei citate impresarul american al jucătorului a asistat la semnarea precontractului, iar scandinavii solicită clubului bucureştean eliberarea cărţii verzi pentru a demara procedurile de legitimare a jucătorului în liga finlandeză.

Tampere este campioana Finlandei în 2010 şi 2011, iar acum se situează pe locul 3, având 11 victorii şi 4 înfrângeri la activ.

Vă vom ţine la curent cu situaţia lui Durham! 

1 comentariu la aceasta stire:
  • Sepsi SIC Sf. Gheorghe gregorie :

    Aleluia
    Bineinteles ca vom urmari situatia lui Durham. Cat priveste situatia echipei Dinamo, aceasta se vede din rezultatele obtinute.

    cu 12 ani în urmă (14.12.2011) Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!