Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Allen Durham: "Dinamo nu m-a lăsat să plec fără luptă"

totalbaschet.ro

totalbaschet.ro
26.12.2011

Cel mai eficient jucător şi cel mai bun recuperator al Diviziei A masculine de baschet, Allen Durham, a decis să plece în Finlanda pentru a evolua la Salon Vilpas Vikings. Într-o declaraţie acordată site-ului nostru Durham afirma că a făcut această alegere deoarece "simt că această oportunitate reprezintă o situaţie favorabilă pentru mine şi cariera mea". De asemenea sportivul de origine americană a mai adăugat faptul că ar recomanda liga din România deoarece "pentru un început de carieră cred că este o experienţă foarte bună. Pe mine m-a ajutat foarte mult."

Mai citiţi şi:

Allen Durham: "Sper că debutez pe 28 decembrie la noua echipă"

Însă într-un mesaj publicat pe blogul său, Durham afirmă că abia a aşteptat să părăsească România deoarece aici i s-au întâmplat multe lucruri negative. De asemenea sportivul mai menţionează faptul că nu a putut părăsi Dinamo fără luptă.

Nu sunt sigur dacă mai ţin minte ce am scris pe primul meu blog, însă sunt sigur că a fost ceva de genul "Da, sunt în România şi e super" sau "Sunt nerăbdător să am oportunitatea să joc în România" sau "Nu este ceva mai bun decât această oportunitate, îmi trăiesc visul". Ok .... sunt sigur că nu am scris chiar aşa însă îmi aduc aminte că eram foarte fericit. Însă în timp ce scriam cât de fericit sunt, trebuia să adaug "AJUTOR, AJUTOR, scoateţi-mă din România" sau "S.O.S". Ce vreau să spun este că România nu a fost numai lapte şi miere aşa cum am crezut la început. Acum aş putea să fac o listă a tuturor lucrurilor ce mi s-au întâmplat, însă nu voi face acest lucru deoarece nu vreau să stric planurile voastre când va trebui să vizitaţi România ... haha! Una peste alta nu a fost totul rău, a fost o săptămână foarte frumoasă când prietena mea a venit în vizită. Însă chiar şi aşa nu mi-am dorit să rămân în România .... am vrut AFARĂ de acolo! Aşa că m-am rugat la Dumnezeu şi agentul meu a lucrat din plin pentru a mă ajuta. În final Dumnezeu mi-a auzit rugăciunile. Am găsit altă oportunitate şi o situaţie mult mai bună pentru mine însă trebuie să menţionez că Dinamo nu m-a lăsat să plec fără luptă.

3 comentarii la aceasta stire:
  • alex_cj :

    penibil
    mai da-te-n fasole cu dumnezeul tau, cand erai in romania nu ziceai nimic pe fata ?

    cu 12 ani în urmă (26.12.2011) Raspunde
  • Sepsi SIC Sf. Gheorghe realgorj :

    jalnic...
    ce caracter infect... speram sa nu te mai vedem pe aici... si sa-i cumperi camasa lui Danila. Deh, omul se trage din maimuta si unii nu s-au tras destul!

    cu 12 ani în urmă (26.12.2011) Raspunde
  • Sepsi SIC Sf. Gheorghe gregorie :

    Ce bine este la Dinamo.Sugem bomboane toata ziua.
    Cand era in Romania isi cerea banii promisi prin contract. Faptul ca nu si-a strigat nemultumirea nu inseamna ca avea parte de tratament preferential. Caracter infect zici? Seamana cu o atocaracterizare. Am scris de multe ori ca la Dinamo jucatorii nu sunt platiti. De aici si ultimul incident Allen-Danila. Si da-i Doamne minte lui Danila ca o camasa isi poate cumpara singur. Sa-i traiasca noua echipa. Acum are cum sa isi justifice viitoarele infrangeri: echipa noua, neantrenata, etc...

    cu 12 ani în urmă (26.12.2011) Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!