Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Allen Durham (Dinamo):"Ştiam că vom câştiga dacă vom respecta strategia antrenorului"

Costin Marinescu

Costin Marinescu
17.09.2011

Allen Durham a fost cel mai bun jucător al lui CS Dinamo în partida câştigată de bucureşteni în faţa lui CSŞ Giurgiu. La finalul întâlnirii pivotul american a declarat pentru totalbaschet.ro că nu se aştepta să câştige dar ştia că dacă vor respecta tactica antrenorului vor avea succes.

Giugiu este o echipă bună care ne-a făcut să muncim la fiecare fază în această seară. Nu ne aşteptam să câştigăm dar ştiam că o putem face dacă vom respecta strategia antrenorului. Iar eu cred că, în mare, am făcut acest lucru. Sunt bucuros că am reuşit 21 puncte la primul meci oficial în România având în vedere că în colegiu am marcat într-un meci, cel mai mult, 32 puncte.

Referitor la atuurile lui Dinamo din acest sezon, Durham a spus că tinereţea este punctul forte al echipei sale.

Suntem o echipă tânără şi dacă în fiecare joc vom avea grijă să nu pierdem mingea şi răbdarea necesară de a executa fiecare fază vom fi una dintre echipele de top din Divizia A.

Allen Durham a marcat 21 de puncte şi a recuperat 17 mingi în partida pe care Dinamo a câştigat-o cu 92 – 69 în faţa lui CSŞ Giurgiu. Meciul a contat pentru manşa tur a optimilor de finală ale Cupei Românei la baschet masculin. 

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!