Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Allen Durham este foarte aproape de a părăsi pe CS Dinamo Bucureşti

totalbaschet.ro

totalbaschet.ro
15.12.2011

Cu toţii îl ştim pe Allen Durham, unul dintre cei mai spectaculoşi jucători ai Diviziei A masculine de baschet. Americanul nu are nevoie de prea multe prezentării, el fiind jucătorul de bază al echipei dinamoviste pentru care a evoluat în 13 partide, având medii de 22.8 puncte, 13.1 recuperări pentru un index de 28.2 unităţi la capitolul eficienţă.

Durham este cel mai bun recuperator al Diviziei A masculine de baschet, al doilea marcator al campionatului şi primul la capitolul eficienţă. Prestaţiile sale foarte bune, dar şi constante, au atras, aşa cum era de aşteptat, atenţia mai multor cluburi.

Pe parcursul meciului susţinut de Dinamo în faţa Timişoarei, comentatorul postului TVR 3 afirma faptul că Durham s-a înţeles cu un club din Finlanda care a şi solicitat Federaţiei Române de Baschet cartea verde a jocului, deşi jucătorul se află sub contract cu Dinamo Bucureşti.

Site-ul nostru a contactat conducerea clubului dinamovist însă bucureştenii nu au dorit să comenteze nimic pe marginea acestui subiect.

Tampere, echipa cu care jucătorul ar fi semnat un pre-contract, este campioana Finlandei în 2010 şi 2011, iar acum se situează pe locul 3, având 11 victorii şi 4 înfrângeri la activ.

Astfel sunt şanse mari ca pentru Durham partida de miercurea următoare, de la Oradea, să fie ultima la Dinamo Bucureşti.

1 comentariu la aceasta stire:
  • Sepsi SIC Sf. Gheorghe gregorie :

    Lasa ca o sa comentez eu
    De cand Dinamo a inceput sa piarda meciuri si cu noul antrenor, conducerea clubului evita sa mai dea declaratii sub orice forma. Singurul care mai iese in evidenta este managerul Alex dar cu asa declaratii este greu sa il iei in serios. Sunt zvonuri ca aceasta nu este singura plecare din echipa. Celelalte zvonuri se refera la probleme financiare, baschetul ne fiind prea interesant pentru conducerea clubului. Cu toate acestea Dinamo insista sa joace dar se vede din ce in ce mai mult ca jocul in viteza nu are efectele scontate. Nu invatam si noi o schema?

    cu 12 ani în urmă (15.12.2011) Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!