Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Allin Blunt este noul jucător al Lagunei București

Allin Blunt este noul jucător al Lagunei București

Laguna Sharks București a anunțat joi, 14 septembrie, un nou transfer, fiind vorba despre americanul Allin Blunt. Acesta va debuta la nivel profesionist în România.

În vârstă de 24 de ani și înalt de 2,01 metri, extrema de forță a petrecut ultimele cinci sezoane la UMass Lowell River Hawks în NCAA, fiind prezent pe parchet în toate meciurile începând cu 2020/2021. În precedenta campanie, Blunt a contribuit cu 10.6 puncte, 3.3 recuperări, 1.8 pase decisive și 0.8 intercepții, alături de un procentaj de 50.5% din interiorul arcului de cerc și 39% de la distanță.

Americanul își va începe astfel cariera de profesionist în România. Laguna i-a adus, pe lângă Blunt, pe Octavian Ilie, Costin Șerbănescu, Stefan Mitrovic, Thomas Smallwood, Trevor John și Sandro Antunovic.

„Rechinii” vor debuta în noul sezon la Brașov, în grupa E din Cupa României. Laguna se va duela pe 16 septembrie cu CSO Voluntari (ora 20.30), iar pe 17 septembrie cu CSM Corona Brașov (ora 19.00), ambele confruntări urmând să fie în direct pe FRB TV.

*foto: goriverhawks.com

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!