Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Alte întâmplări consemnate la "U" Mobitelco vs CSU Ploieşti

totalbaschet.ro

totalbaschet.ro
29.10.2012

CSU Ploieşti a învins duminică seara pe "U" Mobitelco BT Cluj-Napoca într-un joc ce a făcut parte din etapa a 5-a a Ligii Naţionale de Baschet masculin. Partida desfăşurată la Sala Sporturilor Horia Demian s-a încheiat cu scorul de 103-96 după o repriză de prelungiri.

Pe lângă cele ce aţi putut urmări la televizor, dorim să consemnăm alte aspecte care s-au petrecut la derby-ul rundei şi merită menţionate.

- Steve Ross şi Tyler Morris au efectuat antrenamente de recuperare înaintea jocului.
- Componenta formaţiei locale de handbal feminin, Mihaela Ani-Senocico, a fost cea care a efectuat primul angajament al jocului.
- După aproximativ 10 minute scurse din joc, tehnicianul Niksa Bavcevic a reproşat arbitrilor faptul că Alexandru Iacobescu se află în picioare. Văzând că oficialii nici măcar nu l-au atenţionat pe managerul echipei prahovene, Bavcevic a reluat protestele.
- Alexandru Iacobescu nu a mai stat aşa de mult în picioare, însă chiar şi aşa nu a fost niciodată atenţionat de cei trei arbitri.
- În sfertul 2 al partidei suporterii clujeni au început să îi adreseze injurii lui Cătălin Burlacu. La scurt timp căpitanul prahovenilor s-a întors către comisarul partidei şi i-a cerut să-şi noteze în raport cele petrecute.
- Supăraţi pe maniera de arbitraj a lui Marius Ciulin, cei prezenţi în tribuna opusă mesei oficiale l-au taxat pe constănţean de fiecare dată când acesta se afla în dreptul lor. Dintre afirmaţiile publicului amintim:
"Ciuline, nu mai fura că e duminică"
"Ciuline, du-te şi salută galeria oaspete"
"Ciuline, ai mai citit la pauză?"
- Săturat de glumele şi injuriile aduse, Marius Ciulin nu s-a putut abţine şi a răspuns publicului când acesta îi cerea să-i acorde tehnic lui Cătălin Burlacu: "Dă-i tu tehnic".
- După tehnicul acordat lui Cătălin Burlacu, publicul clujean i-a mulţumit arbitrului constănţean "Toată stima Ciuline!"

16 comentarii la aceasta stire:
  • Sepsi SIC Sf. Gheorghe Don Ramon :

    Sabin Gherdan
    "Ciuline, dute şi salută galeria oaspete" . De bună seamă că publicul este cel care a exclamat "du-te" fără cratimă iar d-l Gherdan, în dorinţa de a reflecta cât mai fidel realitatea, a scris şi el "dute". Totuşi d-le Sabine, ce faci matale cu ortografia este, faţă de limba română, cam ce face Dado cu mâna la fermoar...

    cu 11 ani în urmă (29.10.2012) Raspunde
  • U BT Cluj-Napoca hell :

    @Don Ramon
    Cercetătorii britanici au constatat că cititorii care corectează greşelile gramaticale din bancuri fie au prea mult timp liber, fie se plictisesc rău de tot!

    cu 11 ani în urmă (29.10.2012) Raspunde
  • U BT Cluj-Napoca hell :

    @Sabin Gherdan
    Daca ti-as spune tot ce am strigat eu la adresa ciulinului...... Ar avea si dovada scrisa si ar cere daune morale :D

    cu 11 ani în urmă (29.10.2012) Raspunde
  • Sepsi SIC Sf. Gheorghe Don Ramon :

    Ingratitudine
    Sabine, eşti ingrat! Ai corectat, ca să zic aşa, pe uşa din dos, fără măcar un mulţumesc acolo. Totuşi, o greşeală corectată e pe jumătate iertată. Noroc cu Hell care atestă că, cu ceva timp înainte, acolo era scris "dute". Cercetătorii britanici au constatat că cei care fac greşeli de ortografie nu prea au timp liber. Ia şi tu o pauză. Tot Asesoftul a câştigat, oricâte articole elogioase aţi posta voi despre dream team-ul lui U.

    cu 11 ani în urmă (29.10.2012) Raspunde
  • U BT Cluj-Napoca hell :

    @don ramon
    “Do not argue with an idiot they drag you down to their level and beat you with experience.” Mark Twain

    cu 11 ani în urmă (29.10.2012) Raspunde
  • U BT Cluj-Napoca andrej :

    @hell
    atentie ca citatul e in limba engleza si s-ar putea sa nu-l inteleaga. e posibil sa creada ca mark twain era fotbalist si atunci va zice ca nu are relevanta. Cel mai simplu este sa folosesti un citat din Caragiale, ca-i de-al casei acolo: "Amice, esti idiot!"

    cu 11 ani în urmă (29.10.2012) Raspunde
  • U BT Cluj-Napoca hell :

    @andrej
    Adevar graiesti, pentru asta ii oferim si traducerea sa fim siguri ca ii clar :P
    http://translate.google.ro/#auto/ro/%E2%80%9CDo%20not%20argue%20with%20an%20idiot%20they%20drag%20you%20down%20to%20their%20level%20and%20beat%20you%20with%20experience.%E2%80%9D%20Mark%20twain

    cu 11 ani în urmă (29.10.2012) Raspunde
  • Sepsi SIC Sf. Gheorghe Don Ramon :

    Alter ego
    Văd că hell şi andrej, în lipsă de argumente, încep să insulte. Ca să fie mai la adăpost, adrej(sg?)o dă pe limba engleză sperând, în suficienţa şi infatuarea lui prostească, că limba engleză precum şi lieratura engleză şi americană se învaţă numai pe malul Someşului sau Crişului. Că, după cum scrie SG, limba română nu prea are trecere pe acolo...

    cu 11 ani în urmă (29.10.2012) Raspunde
  • U BT Cluj-Napoca andrej :

    @Don Ramon
    tu ce argumente ai avut inainte sa jignesti? si nu ma refer explicit doar la articolul asta?
    nu sunt SG, daca esti foarte curios poti sa verifici in arhiva de cand scriu aici. am jucat SG atunci cand am practicat baschet. poti chiar sa faci un efort de memorie sa iti aduci aminte ca aveai si starneai aceleasi reactii pe un alt site si acolo nu ma confundai cu SG. Infatuarea mea nu e prosteasca, atitudinea ta de copil razgaiat si plangacios si felul in care intelegi sa transformi in atac personal orice articol si comentariu ar merita mai multa corectie din partea administratorilor.

    cu 11 ani în urmă (29.10.2012) Raspunde
  • CSU Asesoft Ploiești urzeala :

    oare ?
    urat 'face' lumea cand bate Asesoft :) - Frustrarea 'ie' boala grea :)

    cu 11 ani în urmă (29.10.2012) Raspunde
  • realHQ :

    tot la diverse...
    Ca paranteza, se gandea un prieten din Timisoara ce dezastru ar fi daca schimba anul asta Ghitza numele echipei in Teamnet, suporterii adversi fiind pusi in extrema dificultate de a gasi rima potrivita care sa inlocuiasca deja legendarul "asehotzi" :)

    cu 11 ani în urmă (29.10.2012) Raspunde
  • U BT Cluj-Napoca Mihai 1974 :

    parerea mea
    Nu ar 'face' urat daca ar fii fost pe cinstite! Dar in majoritatea partidelor sunt ajutati de arbitraj, care nu are aceeasi masura pt ambele echipe. Cateva greseli ale arbitrilor, cateva scapari din vedere, mai mult sau mai putin voite pot face diferenta la sfarsitul unui meci care merge la egal cap coada, pot creea frustrari in randul spectatorilor si chiar si jucatorii pot fi afectati, apar stari de nervozitate si nu mai e loc de spectacol. totusi baschetul se joaca si pentru spectatori, care vin la sala sa vada daruire si darzenie, inteligenta si pasiune! Recunosc ca sunt frustrata cand in loc de joc corect vad gesturi care nu fac cinste unui sportiv, cand vad hotia pe fata, ca si cum am fii numai orbi si prosti in sala! Ma poate condamna cineva ca ma deranjeaza aceasta atitudine? Si ce sa invete tinerii? Ce educatie prin sport mai facem acceptand? Sunt vorbe mari, vor spune unii, dar eu, in naivitatea mea voi continua sa cred ca rolul sportului e de-a forma caracterele, nu numai muschii!Mea culpa daca am suparat pe cineva! Eu asta cred!

    cu 11 ani în urmă (29.10.2012) Raspunde
  • U BT Cluj-Napoca hell :

    @don ramon
    De nu este nu ai ce sa ceri! Intentia nu era sa jignesc dar daca te-ai simtit.... Bravo tie, inseamna ca probabil ti se potriveste.... Dar hai sa o lasam balta! Voi veti deveni suporteri adevarati atunci cand la putere o sa fie Burebista! acel Burebista!

    cu 11 ani în urmă (29.10.2012) Raspunde
  • CSM CSU Oradea mira :

    erăţi (sic)
    cercetătoarele britanice se amuză copios cînd văd cum rîde ciob de oală spartă! In seara asta doar am numărat vreo 2-3 mici scăpări ale celui care îi corecteaza nemilos pe cei care scriu pe aici! :))

    cu 11 ani în urmă (29.10.2012) Raspunde
  • Sepsi SIC Sf. Gheorghe luta :

    2500 spectatori
    Clujenii au cumparat 2500 de bilete, U-Mobitelco le-a vandut.Arbitrii doresc si ei sa vanda bilete? nu o sa reuseasca sa vanda niciunul! Clujenii si-au aplaudat in dese randuri invingatorii favoritilor lor iesind de la meci satisfacuti, a meritat banul. De data asta nu a meritat banul. Cu astfel de spectacole decise de arbitraje salile vor fi tot mai goale deorece nu satisfaceti spectatorul.Spectatorii nu mai accepta arbitrajele care nu apreciaza in aceeasi masura lupta sub ambele panouri, nu e deloc greu sa vezi asta, oricine poate observa acest lucru chiar daca vede pentru prima data un meci de baschet. Gresala e omeneasca si e iertata si de spectatori, Cineva isi bate joc de munca voastra oameni din baschet, nu vedeti?

    cu 11 ani în urmă (29.10.2012) Raspunde
  • U BT Cluj-Napoca hell :

    @luta
    Sa sti ca daca il dispretuiesc, pot sa zic ca imi face chiar sila, pe burlacu, la un moment dat la o faza frumoasa chiar l-am aplaudat! De ce? Pentru ca in afara de faptul ca iubesc "U" iubesc sportul asta! Putem sa pierdem, putem sa castigam atata vreme cat totul se petrece pe teren si personajele principale sunt jucatorii si antrenorii si nu fluiericii astia ieftini care au tot timpul intentia de a arata ca edi sunt personajele principale! Ciulinul este intotdeauna primul la iesit in evidenta!! Atata vreme cat nu doar noi cei de la Cluj ii umplem sticla lui burlacu rezulta ca este ceva in neregula ce el, nu cu noi! Din punct de vedere sportiv este un jucator bun ( vorbim de campionatul nostru), din punct de vedere uman.... nu l-as lasa nici sa imi manance din gunoi de frica sa nu imi infecteze tomberonul cu prostie si rautate!
    As mai spune ceva la adresa ploiestenilor dar sunt ferm convins ca nu ar intelege ( fara sa fie vorba de jigniri)!

    P.S. Daca nu am fi ratat ca prostii cu toate ca ati jucat in 8 sau ca arbitrii au vrut sa fie actorii principali am fi castigat lejer meciul dar atat vreme cat noi si restu suntem judecati intr-un fel si haita de ploiesti in altfel poate sa rezulte demoralizarea!!!!
    Numai "U"

    cu 11 ani în urmă (29.10.2012) Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!