Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Alves, după victoria cu Voluntari: „Acest tip de meciuri este decis în detalii”

Alves, după victoria cu Voluntari: „Acest tip de meciuri este decis în detalii”

CSO Voluntari a ratat ieri, 29 septembrie, calificarea în finala turneului preliminator FIBA Europe Cup. Alb-albaștrii au fost învinși de Benfica Lisabona cu scorul de 83 la 77, astfel că vor evolua în acest sezon doar în campionat și în Cupa României.

Iată ce a declarat Norberto Alves, antrenorul portughezilor, la capătul meciului în care Aaron Broussard a fost MVP:

Acest tip de meciuri este decis în detalii. Voluntari are mulți jucători experimentați, noi ne-am făcut scouting-ul și am văzut că au jucat foarte bine împotriva mai multor echipe. Planul nostru de joc era să ne apărăm bine și, uitându-ne la statistici, am văzut că am provocat 17 turnoveruri. Din punct de vedere ofensiv, am avut 22 de pase decisive, ceea ce e un aspect pozitiv. În ultimele două, trei minute ne-am pierdut concentrarea puțin. A existat o ușoară relaxare, jucătorii au crezut că meciul e rezolvat, însă vorbim despre baschet... Ideea noastră a fost să venim aici și să câștigăm ambele partide. Deocamdată ne-am îndeplinit doar primul obiectiv așa că încă nu putem să celebrăm nimic. Trebuie să ne pregătim pentru următorul joc”, conform slbenfica.pt.

Vineri seară, la ora 20:30, Benfica Lisabona se va duela cu Donar Groningen în confruntarea decisivă pentru calificarea în grupele FIBA Europe Cup.

*foto: slbenfica.pt

2 comentarii la aceasta stire:
  • BC CSU Sibiu gyke :

    Mda
    Asa a parut si de la televizor... Jocul colectiv al celor de la Voluntari a parut inexistent, presiunea pusa de cei de la Benfica determinandu-i sa incerce mult prea multe solutii individuale. Pivotii au fost foarte slabi, cred ca a fost primul meci in care Barro si-a aratat cei 50 de ani...Pacat ca nu vom avea 3 echipe in Europa, dar dupa jocul prestat aseara Voluntari nu merita sa treaca.
    Ramane de vazut daca a fost doar o intamplare, sau Ocokolic si-a atins limitele...

    cu 2 ani în urmă (30.09.2021) Raspunde
  • CSM CSU Oradea csmbasket :

    Alves
    Cunoscand foarte bine baschetul din Portugalia, pot sa spun ca Norberto Alves este un antrenor extraordinar. Nu stiu cat e vina lui Ocokoljic sau limitele lui Ocokoljic si cat este victoria unui antrenor senzational. Stafful excelent si informatiile din partea lui Aaron au fost un mare plus pentru ei.

    cu 2 ani în urmă (30.09.2021) Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!