Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Amedeo Casale, la un pas de primul triple-double al sezonului în Liga Națională

Flaviu Ilie

Flaviu Ilie
23.10.2022

Amedeo Casale, la un pas de primul triple-double al sezonului în Liga Națională

CSM VSKC Miercurea Ciuc a obținut primul succes stagional în toate competițiile. Harghitenii au trecut de CSM Târgu Jiu în derby-ul codașelor, cu scorul de 92-87, la capătul unei a doua reprize câștigată la 13 puncte.

Amedeo Casale a fost din nou providențial pentru gruparea gazdă. Jucătorul autohton a bifat al doilea double-double consecutiv pentru noua sa echipă și a fost la o singură pasă decisivă de a realiza primul triple-double al sezonului în Liga Națională.

Casale a evoluat preț de 39 de minute în meciul cu Târgu Jiu și a reușit să strângă 20 de puncte, 14 recuperări și 9 pase decisive.  Baschetbalistul român în vârstă de 24 de ani a transformat 8/14 aruncări din acțiune, 2/6 de la distanță, respectivă 2/4 de la linia de aruncări libere. La final, el a avut un indice al eficienței de +34.

În urmă cu o etapă, Amedeo a absentat din partida cu Petrolul Ploiești, dar în disputa cu BC CSU Sibiu ce a avut nevoie de prelungiri, el a avut 17 puncte, 10 recuperări și 6 assist-uri. Jucătorul lui Miercurea Ciuc are medii de 14.7 puncte, 9 recuperări și 6.3 pase decisive după trei partide din LNBM.

În următoarea etapă, Amedeo Casale și echipa sa, CSM Miercurea Ciuc, vor da piept în deplasare cu SCM U Craiova.

*foto: fiba.basketball

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!