Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Americanii de la BC CSU Sibiu au început să învețe limba română. Video

Americanii de la BC CSU Sibiu au început să învețe limba română. Video

Jucătorii americani de la BC CSU Sibiu se află în izolare la Păltiniș și încă nu au făcut joncțiunea cu sportivii români din lotul lui Dan Fleșeriu. Aceștia au fost nevoiți să stea în izolare timp de 14 zile de la momentul în care au ajuns în România.

În această perioadă petrecută în izolare, jucătorii lui BC CSU Sibiu au început să învețe limba română. Chris Cooper, pivotul care este de mai multă vreme în România, știe cele mai mult cuvinte în limba noastră. Jayce Johnson, pivotul american cu origini române, a legat o frază lungă în limba noastră, în timp ce Christian Lutete, KJ Jackson și Marquis Addison au rostit primele cuvinte în limba noastră într-un mod amuzant.

 

😬Poate vă întrebați ce fac baschetbaliștii americani, de atâtea zile, în izolare... 😉Ei bine, aerul de munte le priește de minune și, după doar câte a zile petrecute pe pământ românesc (pentru unii😂) au început să și învețe limba 🇷🇴 🗣Cu siguranță, Chris Cooper știe cele mai multe cuvinte în românește, dar Isaiah Philmore știe că germana e a doua limbă în Hermannstadt🤗 🥁Abia așteptăm reunirea în formație completă, dar până atunci ne bucurăm să fim cu toții, sănătoși💛💙🏀 #haiCSU

Posted by BC CSU Sibiu on Wednesday, September 2, 2020

Isaiah Philmore a prefarat să le vorbească fanilor sibieni într-o altă limbă cunoscută unor fani sibieni, germana. Measjul lui „Zay” a fost următorul:

„Din moment ce toată lumea a ales să facă video-ul în română, eu îl voi realiza pe al meu în germană. Unu, pentru că îmi este mai ușor și doi, deoarece este Sibiu/Hermanstadt. Suntem încântați cu privire la noul sezon și muncim din greu. Sperăm să putem face ceva frumos pentru oraș, cum ar fi câștigarea Cupei României sau a campionatului. De asemenea sperăm să depășim prima fază din FIBA Europe Cup. Sper să ne vedem fanii în acest sezon deoarece fără suporterii noștrii baschetul nu va fi distractiv. Cu multă dragoste, Isaiah Philmore!”

După ce vor ieși din izolare, jucătorii americani vor face joncțiune cu întreg lotul, care merge la Cheile Grădiștei în cantonament.

foto: bc-csusibiu.ro

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!