Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Anastasios Zetos este noul jucător al lui CSM Mediaș

Anastasios Zetos este noul jucător al lui CSM Mediaș

CSM Mediaș a anunțat un nou transfer în cursul zilei de astăzi, 11 august 2020. Anastasios Zetos va evolua în stagiunea 2020/2021 sub comanda lui Mihai Popa.

Anastasios Zetos s-a născut pe 27 iulie 2002 și astfel va fi unul dintre jucătorii eligibili pentru regula U23 de la formația de pe Târnava Mare. El măsoară 1.97 metri și joacă pe pozițiile 2-3. Zetos are dublă cetățenie, greacă și română, mama lui fiind din țara noastră.

La nivel de juniori, Zetos a jucat numai în Grecia pentru Panathinaikos, Peristeri și TeleUnicom BAC. El a fost vicecampion cu a doua echipă aminitită iar în ultima stagiune a prins playoff-ul, care nu s-a mai disputat din cauza pandemiei de coronavirus.

Anastasios Zetos a făcut parte din lotul lărgit al echipei naționale U18, care a participat în vara lui 2019 la Campionatul European Divizia B de la Oradea.

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!