Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Andelko Mandic: "Am revenit cu drag acasă"

Ionuț Greere

Ionuț Greere
04.08.2014

SCM Universitatea Craiova și-a reluat astăzi în formă redusă antrenamentele. La finalul unei ședințe de alergare ce s-a desfășurat pe pista stadionului ”Ion Oblemenco”, antrenorul Andelko Mandic a declarat că este foarte bucuros că a revenit ”acasă” și antrenează din nou echipa de care s-a atașat atât de mult.

Am revenit cu drag ”acasă”. Am demarat astăzi pregătirile cu o parte dintre jucători urmând ca până la finalul acestei săptămâni să se întregească lotul, cu excepția lui Dragoș Andrei. Avem trei săptămâni de lucru pe partea fizică după care vom începe și seria partidelor de verificare. Îmi doresc să ne pregătim foarte bine pentru că urmează un campionat foarte disputat, iar suporterii craioveni își doresc spectacol și rezultate, a declarat fostul și noul antrenor al formației craiovene.

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!