Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Andelko Mandic, antrenor Craiova : "Am greşit prea multe mingi"

Andrei Danciu

Andrei Danciu
19.09.2011

SCM U Craiova a debutat în noul sezon, duminică seară, pe teren propriu în faţa grupării CS Otopeni. Partida ce s-a desfăşurat la sala Ion Constantinescu din localitate a contat pentru primul tur al Cupei României şi s-a încheiat cu victoria oaspeţilor, scor 73-69. Jocul a fost transmis în direct de către TVR 3.

Total Baschet a stat de vorbă la finalul jocului cu tehnicianul gazdelor. Andelko Mandic este de părere că echipa sa a avut un meci destul de bun, în ciuda rezultatului. De asemenea sârbul este de părere că echipa sa a greşit prea multe mingi.

Băieţii au avut o atitudine bună şi au reuşit un meci destul de bun. Din păcate am greşit prea multe mingi. În prima parte a meciului am fost în avantaj, dar în sfertul patru Otopeniul a reuşit să revină şi să câştige meciul. Sperăm ca în meciurile viitoare să evoluăm mai bine.

Cele două formaţii se vor întâlni sâmbata viitoare, în meciul retur ce se va desfăşura la Otopeni.

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!