Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Andelko Mandic: „Băieții s-au dăruit din primul și până în ultimul minut”

Ionuț Greere

Ionuț Greere
12.10.2014

SCM Universitatea Craiova a învins în această seară, la Târgu Mureș, scor 77-75, formația gazdă BC Mureș, într-un meci din etapa a doua din Liga Națională de Baschet Masculin.

Andelko Mandic, antrenorul formației oltene, a fost mulțumit de evoluția elevilor săi și a declarat că fiecare partidă este tratată la victorie.

„Tratăm fiecare meci la victorie. Ne-a ieșit și astăzi. Am crezut în șansa noastră. Sunt mulțumit de cum s-au prezentat băieții în acest meci, s-au dăruit din primul și până în ultimul minut”, a afirmat tehnicianul. 

Craiova va juca în etapa viitoare, tot în deplasare, la Mediaș.

*Foto: Răzvan Păsărică

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!