Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Andelko Mandic: „Jucăm fără presiune, nu avem nimic de pierdut, o victorie contra Asesoftului contează practic dublu”

Ionuț Greere

Ionuț Greere
28.11.2014

SCM Universitatea Craiova întâlneşte Asesoft Ploieşti într-un meci din Liga Naţională de baschet masculin.

Antrenorul oltenilor, Andelko Mandic recunoaşte statutul de outsider în jocul cu Asesoft, dar speră ca elevii săi să facă un meci memorabil.

„Suntem profesionişti şi abordăm toate meciurile la victorie, dar cred trebuie să fim şi realişti şi să admitem că depindem mult de echipa pe care o aliniază Asesoftul, de câţi străini vor folosi, de cât de mult se vor odihni după meciul din Lituania. Ei au un parcurs bun în Eurocup, acela este obiectivul lor principal, sunt mai puţin motivaţi în campionat. Sperăm să nu fie atât de concentraţi la Craiova. Vom încerca să profităm de oboseala lor şi să jucăm la nivel ridicat toate cele 40 de minute. Trebuie să facem foarte puţine greşeli, fiindcă o echipă mare profită de orice eroare pentru a se desprinde. Îşi construiesc meciul şi te pedepsesc cu orice ocazie. Dacă vor marca iar 14 coşuri de 3 puncte în repriza a doua, aşa cum au făcut-o în returul Cupei, nu cred că avem vreo şansă. Oricum, noi jucăm fără presiune, nu avem nimic de pierdut, o victorie contra Asesoftului contează practic dublu, fiindcă de obicei ei îşi câştigă jocurile. Ştiu că au pierdut cu Mureşul, iar noi am bătut Mureşul, dar asta nu înseamnă că voi suntem mai bine ca Asesoftul. Sperăm într-o sală plină”.

Tehnicianul sârb este mulţumit de parcursul echipei, dar îngrozit practic de seria de accidentări, majoritatea jucătorilor acuzând probleme medicale.

„Nu vreau să caut scuze, dar de când am început sezonul nu am avut la dispoziţie în vreun meci toţi jucătorii. Este incredibil ce ni se întâmplă cu aceste accidentări, nu mai ştiu ce să fac. Înaintea fiecărui meci aştept ca doctorul să-mi spună pe cine mă pot baza, cine este apt de joc. Unii dintre jucători şi-au asumat riscuri, au forţat reintrând mai devreme ca medicii să-şi dea OK-ul, din respect pentru echipă şi suporteri”.

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!